Днес (18 юли 2009 година) се провежда кандидатстудентският изпит по История в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Участие в него са заявили 1946 кандидат-студенти – 824 мъже и 1122 жени . Изпитът ще започне в 9 часа и ще продължи три часа.
Въпросите и отговорите от теста ще бъдат публикувани в университетския сайт по-късно през деня.
Оценките ще бъдат обявени до 48 часа в сайта на УНСС ( http://priem.unwe.acad.bg/ ) , на листинги в сградата на университета и чрез SMS & Еmail за кандидат-студентите, пожелали това.
тъкмо се прибирам от теста. видя ми се трудничък,но все пак от 28 март някъде не съм учил по исотория и ми е простено. по мое мнение не беше по-лесен от предварителния затова и резултатите:точките ще са горе- долу същите.успех на всички колеги наесен
_________________ "Икономика с преподаване на английски език" Поток: 131 Група: 1306
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл