Заглавие: Re: А сега за тези,които не се класираха за общежитие - Квартири
Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 5:18 pm
Студент-Бакалавър
ако някой проявява интерес за квартира нека ми пише на скайп stanislav9010.апартаментът е двустаен в младост е , не е далеч от УНСС.Много добре обзаведен(чисто нов)-нови мебели, нова баня и т.н.Наема е 500 лв,за сега сме трима ,търсим още едно момче.На човек ще дойде по 125лв.ЛУКС!!!!!!
Последна промяна stambata на Пон Сеп 07, 2009 1:22 pm, променена общо 2 пъти
Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:01 pm
"Професор"
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 10:05 am Мнения: 431 Местоположение: незнайно
stambata написа:
ако някой проявява интерес за квартира нека ми пише на скайп stanislav9010.апартаментът е двустаен в младост е , не е далеч от УНСС.Много добре обзаведен(чисто нов)-нови мебели, нова баня и т.н.Наема е 500 лв,за сега сме трима ,търсим още едно момче.
Колега офертата е много добра, но засега просто не мога да се присъединя към вас и ужасно съжалявам.
Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:14 pm
Студент-Бакалавър
demonchu написа:
stambata написа:
ако някой проявява интерес за квартира нека ми пише на скайп stanislav9010.апартаментът е двустаен в младост е , не е далеч от УНСС.Много добре обзаведен(чисто нов)-нови мебели, нова баня и т.н.Наема е 500 лв,за сега сме трима ,търсим още едно момче.
Колега офертата е много добра, но засега просто не мога да се присъединя към вас и ужасно съжалявам.
Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 2:54 pm
Студент-Бакалавър
Специалност/Направление: Специалност Емпирични, социални, маркетингови и политически изследвания
И аз се присъединявам към бездомните зайци ... В момента съм в процес на търсене на място за живеене, но доста трудно стават тези неща, особено за нас от по-далечните места ...
Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 5:33 pm
Кандидат-студент
Здравейте търсиме 3 то момиче за съквартирантка.Става въпрос за гарсониера , наема е 400 лева. Ако има заинтересовани могат да ми пишат на тук или на ЛС.
Еее и се оплакваш, мен миналата година 2 хилядни не ми достигнаха
П.С. Квартири свободни няма никога в софия, практика е студентите да ги заемат още юли като усетят,че няма да стигне бала, затова яви ли се нещо прилично дръжжжжж
_________________ Икономика с преподаване на английски език
Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 6:05 pm
Студент-Бакалавър
Stopman написа:
~night walker~ написа:
на мен 2 стотни не ми достигнаха и сега ...
Еее и се оплакваш, мен миналата година 2 хилядни не ми достигнаха
П.С. Квартири свободни няма никога в софия, практика е студентите да ги заемат още юли като усетят,че няма да стигне бала, затова яви ли се нещо прилично дръжжжжж
ле ле две хилядни е меко казано прецакано, аз иначе не се оплаквам, знаех, че така ще стане и мерси за съвета за квартирите
_________________ икономика с чуждоезиково обучение - английски език
Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 10:55 pm
"Доктор"
brumbrum написа:
Здравейте търсиме 3 то момиче за съквартирантка.Става въпрос за гарсониера , наема е 400 лева. Ако има заинтересовани могат да ми пишат на тук или на ЛС.
Къде това, какви пари? Хмм..?
_________________ Икономика и бизнес Поток 160 Група 1601
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл