Заглавие: Re: Решили ли сте каква специалност ще учите след 2 години?
Публикувано на: Сря Авг 18, 2010 9:44 pm
Специалист по всичко
Специалност/Направление: Специалност Политическа икономия
cooler написа:
gletcher написа:
Последното, което бих правил, ако завърша тази специалност, е да работя в МО
Изтикаха ни от военните пазари. Не зная каква реализация ще имаш. Освен навън. Няма лошо когато е с желание. Успех и май ще трябва поне до втори курс да се учи.
Заглавие: Re: Решили ли сте каква специалност ще учите след 2 години?
Публикувано на: Сря Авг 18, 2010 10:59 pm
Студент-Бакалавър
gletcher написа:
retwerts написа:
Гледам тук много желаещи има за икономика на отбраната, което меко казано ме изненадва. С риск някой от тази специалност да ми се обиди-до колкото знам , това е отвратителна и глупава специалност. Но всеки си решава, при всички положения е много вероятно това, което сте си набелязали в началото, да не го искате след 2 години и при мен стана така.
Аз съм се насочил към тази специалност. Можете ли да се обосновите защо е "отвратителна и глупава"? Такива ли са отзивите из коридорите на университета?
6 месеца бях съквартирант с човек , който завършваше тази специалност. Не беше особено очарован...Разбира се не трябва да се влияете толкова силно от моето мнение. Най-важното според мен е да не пишете специалност, която ви се струва "престижна" понеже всички я пишат, а това, което би ви било интересно да учите, защото само тогава можете да станете добри специалисти в областта.
С риск да повторя някой и аз съм на мнението да стигнем до 2те години.. пък после ще го мислим. Не ,че е лошо да си знаем от сега и да се стремим към нея.
_________________ Никога не те спохожда желание, без да те споходи и силата, с която да го осъществиш!
То много ясно, че на поне 70% от хората ще им се променят мненията. Я си спомнете 2 години назад, помните ли какво искахте да кандидатствате за висше? Аз лично исках да ставам кадет в Морското във Варна (военен), или пожарникар в Академията. После прочетох 1-2 книги и си смених мирогледа Просто е хубаво човек да има някакъв поглед напред
Иначе 1)Предпиемачество и след няколко годинки MBA навън - това е плана засега* Маркетинг и Бизнес информатика също звучи добре, но точно за това са 2те години - за да се ориентираме.
_________________ Икономика и Бизнес Поток: 165 Група: 1637
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл