Специалност/Направление: Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение"
Курс: Първи
GReeN_HuM@N написа:
Да
ОК, можете ли да ми обясните повече за тази стипендия, защото търсих и четох и сега в главата ми е пълна каша? Кога трябва да занеса документите за доходи (доколкото знам прегът е под 300лв. на човек от семейството)? От кога е възможно да се получава стипендията и колко пари е тя?
И един съвет да ми дадете (ако може): чудя се по какъв критерий да кандидатствам за общежитие-по общо основание (успех 5,71) или в тежко социално положение (ниски доходи)... по кой критерий приемат с предимство? А и като ще представям бележки за социална стипендия не може ли направо това да са тези, които съм дала за общежитието?
Регистриран на: Пон Юни 13, 2011 11:17 pm Мнения: 3985 Местоположение: София
Специалност/Направление: Специалност Икономическа социология
Курс: Завършил ОКС "Магистър"
Нищо не мога да ти кажа, защото не съм запознат. Намираш правилника за стипендиите и го изчиташ. Но няма какво да го мислиш още от сега, сроковете за стипендиите са чак наесен.
Нали 10 човека ти казаха какво да правиш за общежитие, какво си мислиш че ще ти кажа по различно.
_________________ Прочети неща, за които никой не пише >>> http://petkoivanov.com <<<
Специалност/Направление: Поднаправление "Икономика с преподаване на английски език"
Курс: Първи
Понеже не намерих еднозначен отговор в правилата за отпускане на награди, ще попитам тук. Относно наградата за студенти, завършили учебната година с отличен успех, трябва ли да се подават някъде някакви документи, молби и т.н. ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл