IcanALL написа:
Monad написа:
Аз ти давам чисти факти. Потърси в Гугъл ако искаш. 4 години съм учила достатъчно по темата. Юристи НЕ СЕ търсят. А с моята "смешна Социология" заминавам след месец за магистратура по Криминология в Холандия.
Продължавай да се пениш по форумите. Явно достатъчно комплекси имаш за избиване. : )
Не нищо не избивам просто ти се захващаш с тема която не те интересува ... смешно било ,че увеличили местата ... смешен си ти никой не ти е искал мнението за Правото и местата така,че си трай ...
Това е "Дискусионен форум" както с големи букви пише най-горе т.е. мога да пиша където си искам. Коментирам тема, по която съм чела повече, отколкото ти през целия си живот каквото и да е било. А като човек, идващ от семейство на юристи, съм доста по-запозната със системата.
Ако си направиш труда да потърсиш, както вече казах какво е отношението на търсенето и предлагането (защото това представлява пазарът), може би няма да се изказваш по такъв начин.
Ако ще продължаваш да ми отговаряш тук поне дай някакви факти, а не само да обиждаш. Правиш лошо впечатление за кандидат-юристите. : )