Заглавие: Управление на межд. проекти - 2 семестъра (Септември 2011)
Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 7:20 pm
"Член-кореспондент"
Регистриран на: Нед Авг 05, 2007 11:12 am Мнения: 469 Местоположение: Варна/София
Специалност/Направление: Специалност Международни икономически отношения със специализация „Управление на международни проекти”
Курс: Завършил ОКС "Магистър"
Здравейте, колеги!
Отварям тази тема, за да се запознаем, макар и задочно. Началото на учебната година не е много далеч, но ще е добре да си имаме и една темичка тук, където може да сме си полезни по един или друг начин. Надявам се да не остана само аз да пиша в тази тема...
Заглавие: Re: Управление на межд. проекти - 2 семестъра (Септември 201
Публикувано на: Сря Сеп 21, 2011 7:50 pm
"Член-кореспондент"
Регистриран на: Нед Авг 05, 2007 11:12 am Мнения: 469 Местоположение: Варна/София
Специалност/Направление: Специалност Международни икономически отношения със специализация „Управление на международни проекти”
Курс: Завършил ОКС "Магистър"
Привет! Да, и на мен ми е интересно. Явно балът за тази специалност е сравнително висок, което ме навежда на мисълта, че квотата е малка. Но вероятно като започнем ще разберем.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл