Заглавие: Re: Специалности магистратура - редовно обучение
Публикувано на: Пон Авг 08, 2011 4:46 pm
Магистър
Защо ми се струва, че преди имаше повече специалности. Напр. мой приятел учи социология по-мин. г. друг ик. на съобщенията. сега не ги виждам в списъка!
Публикувано на: Пон Авг 08, 2011 11:35 pm
"Член-кореспондент"
Регистриран на: Нед Авг 05, 2007 11:12 am Мнения: 469 Местоположение: Варна/София
Специалност/Направление: Специалност Международни икономически отношения със специализация „Управление на международни проекти”
Курс: Завършил ОКС "Магистър"
ledenia написа:
Защо ми се струва, че преди имаше повече специалности. Напр. мой приятел учи социология по-мин. г. друг ик. на съобщенията. сега не ги виждам в списъка!
Възможно е да са отпаднали поради липса на инетрес например. Няма нищо странно в това.
Здравейте.И аз също ще кандадатствам тази година за магистратура. Въпроса ми може да е малко тъп,но аз не разбирам,кой успех се взима под внимание при кандидатстването за тези които не сме си взели дипломата? Успеха от държавните изпити е ясен. А успеха от основните предмети застъпени в обучението ок,но в кой семестър?Последния 7 или 6 или....?
Здравейте.И аз също ще кандадатствам тази година за магистратура. Въпроса ми може да е малко тъп,но аз не разбирам,кой успех се взима под внимание при кандидатстването за тези които не сме си взели дипломата? Успеха от държавните изпити е ясен. А успеха от основните предмети застъпени в обучението ок,но в кой семестър?Последния 7 или 6 или....?
За кандидатите от други легитимни висши училища, на които завършената специалност и професионално направление не съвпадат с тези в УНСС, при подаване на документите определящо е професионалното им направление за възможните специалности, за които имат право да кандидатстват.
Интересува ме дали някой е на ясно,дали имат право да кандидатстват студенти завършили Медицински университет
Здравейте, някой запознат ли е с въпросния тест по Английски език, който тази година ще се отнася и за тези, които искат да учат финанси???
Изпитът по английски език е задължителен за тези, които искат да за обучават в магистърска програма "Европейски бизнес и финанси" (http://magistri.unwe.acad.bg/obiava-nottingham_new1.doc). Само за специалност "Финанси" не се изисква изпит по английски език.
Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 11:00 am
Кандидат-студент
Здравейте....
Аз съм дипломиран архитект от УАСГ... Искам да запиша втора магистратура "Финанси". Какви са изпитите, които трябва да държа и въобще има ли проблем с това, че съм неикономист.
Аз съм дипломиран архитект от УАСГ... Искам да запиша втора магистратура "Финанси". Какви са изпитите, които трябва да държа и въобще има ли проблем с това, че съм неикономист.
Явявате се на тест за неикономисти. Срокът на обучение за вас ще е 4 семестъра.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл