Заглавие: Неполучена диплома и липсваща в регистрите на МОН
Публикувано на: Пет Юни 16, 2017 1:08 pm
Кандидат-студент
Здравейте,
Защитих тезата си през март тази година, но още не съм получил дипломата си. В уеб студент има регистрационен номер, но когато търся в регистъра на МОН диплома с такъв не може да бъде открита. Звънях няколко пъти в учебните отдели, но никой не вдига макар и няколко дни подред през различни интервали в работно време. Някой има ли информация с кого мога да се свържа или всички са излязли в отпуска? Също така ми е известно, че дипломата трябва да се подпише от студента, преди да се изпрати до МОН за сканиране и регистрация. Никъде обаче в сайта не намирам информация кога ще бъдат получени дипломите.
Заглавие: Re: Неполучена диплома и липсваща в регистрите на МОН
Публикувано на: Чет Юли 20, 2017 9:11 am
Кандидат-студент
Благодаря за отговора! Пак проверих в сайта на МОН дали са качени дипломите, а все още не са сканирани, а и търсейки в регистъра им не илизат резултати, че съм завършил специалността. В университета казаха, че мога да си взема дипломата, но защо не излиза в МОН, че съм завършил?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл