Заглавие: Re: 21.07.2009 - Редовен изпит - Журналистика
Публикувано на: Вто Юли 28, 2009 1:27 pm
Студент-Бакалавър
май-на-та на всеки влязъл по нерагламентирания път.
а листа не ти трябва,само си знай входящия номер-той ще ти трябва.
@ razhodka ако си спомянш,като си си подала документите,имаше едно квадратче до мястото,на което си пишеш оценките от БЕЛ,математика история и дрън дрън...Та в това квадратче трябва да има хиксче,ако искаш да си ползваш матурата.Друго вече не мога да се сетя. Обади им се и бъди настоятелна.Те си мислят,че всеки който им звъни е умствено изостанал.
Публикувано на: Вто Юли 28, 2009 2:04 pm
Студент-Бакалавър
Обадих се, момичето ми каза че взимат по-високата оценка, дори и да не е отбелязано (а аз съм отбелязала) и ще се вземе матурата. И я питах за това "да" под матура и тя каза, че по принцип са го писали, но няма значение - автоматично се взима по-високата. Вече съм по-спокойна
Публикувано на: Вто Юли 28, 2009 2:51 pm
Студент-Бакалавър
razhodka написа:
Обадих се, момичето ми каза че взимат по-високата оценка, дори и да не е отбелязано (а аз съм отбелязала) и ще се вземе матурата. И я питах за това "да" под матура и тя каза, че по принцип са го писали, но няма значение - автоматично се взима по-високата. Вече съм по-спокойна
Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 8:07 am
Студент-Бакалавър
Тооози въпрос с матурата притесни и мен... по сто пъти гледах в справочника и къде ли не дали наистина се взима оценката от матурата по БЕЛ и особено дали е със същия коефициент като на ЕПИ литература...
_________________ Журналист Поток 501 \\ Група 5004
Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 10:50 am
Кандидат-студент
Аз забелязах,че и на моят лист под графа "Матура" нищо не пише,а около мен на всички пишеше по едно голямо "ДА" ?! При това го видях точно в деня на устния изпит. . . И така,вместо да се тревожа,за това,как ще се представя пред комисията,си блъсках главата и разпитвах насам-натам. Всички ми отговориха,че се взима по-високата оценка,стига да си драснала човката в квадратчето,че желаеш да ти се вземе оценката от матурата,като балообразуваща оценка. Нямаме проблем,още повече,че не пише и "НЕ".
Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 12:04 pm
Кандидат-студент
Това,че нямаме "ДА" в полето е резултат от мързела на жените зад гишетата. Същата жена,която ме обслужи тогава ме излъга (или и тя самата не беше в час),че трябвало да отидя на един ЕПИ български и един математика отделно,та си тръгнах с 20лв по-малко и един излишен изпит в повече. Едната квесторка също ми каза,че това празно поле не е проблем. Неприятното притеснение сега остава да отдадем на класирането. . .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл